Producten en Diensten

Reliance Precision Limited

Phone: +44 (0) 1484 601000     E-Mail: sales@reliance.co.uk

 • Precision Coupling Range
 • Clean and Hi-Vacuum Products
 • Optical Products
 • Geared Products

Producten en Diensten

Reliance Precision levert tandwielen en overbrengingen op maat voor toepassingen met een geringe belasting, servo-aandrijvingen en quadrupool massa filters voor moleculaire testen. Tevens levert ze een een divers aanbod van elektromechanische en optomechanische componenten en eenheden. Deze kunnen worden geassembleerd in een cleanroom of vacuüm.


To The Top

Standaard componenten en bouwgroepen

Reliance Precision Ltd heeft een divisie welke gespecialiseerd is in de productie van fijnmechanische onderdelen, zowel standaard als op maat, en kleine elektromechanische bouwgroepen. De producten zijn beschikbaar uit voorraad of met korte levertijden. Daarnaast wordt de klant volledige technische ondersteuning geboden. Dit maakt het mogelijk voor constucteurs om prototypes te ontwikkelen en kleine aantallen te bestellen tegen gunstige prijzen. Reliance Precision heeft de capaciteit om ook grotere hoeveelheden te leveren voor productie. Daarnaast hebben we een dienst die gespecialiseerd is in de integratie van producten om zo bouwgroepen te realiseren van standaard producten of deze aan te passen aan de eisen van de klant. Deze sets zijn vervaardigd of geassembleerd in overeenstemming met uw specificaties. Deze service biedt ook technische ondersteuning bij de ontwerpfase van uw nieuwe product.


To The Top

Componenten en bouwgroepen op maat

Reliance Precision levert tandwielen en overbrengingen op maat voor toepassingen met een geringe belasting, servo-aandrijvingen en quadrupool massa filters voor moleculaire testen. Tevens levert ze een een divers aanbod van elektromechanische en optomechanische componenten en eenheden. Deze kunnen worden geassembleerd in een cleanroom of vacuüm. Al onze custom producten zijn ontworpen en vervaardigd naar tekening. We blijven onze technische en gespecialiseerde infrastructuur ontwikkelen en zo onze processen actualiseren. De ontwikkekeling van onze platforms zoals bijv onze quadrupolen is voortgekomen uit onze kennis op specifieke technologische gebieden. Ze kunnen ook dienen als een basis voor uw oplossingen op maat.


To The Top

Ontwerpservice

Integrated Design and Manufacture

Reliance biedt een breed scala van technische diensten aan waaronder hulp bij het ontwerpen van een nieuw product en ondersteuning bij ontwerpverbeteringen van bestaande producten. Onze expertise ligt in de ontwikkeling en productie van sub-assemblages en van elektromechanische bouwgroepen binnen een complex vacuüm. Onze klanten kiezen over het algemeen voor een nauwe samenwerking tussen onze en hun eigen constructeurs.
Onze hulp kan bestaan uit:

 • Het implementeren van technische specificaties van concept tot gedetailleerde planning
 • De uitvoering van een technische analyse om de haalbaarheid te bestuderen bij productie
 • Zorg dragen voor simulatie en dynamische tests in onze uitgebreide testfaciliteiten
 • Fournir une simulation et des essais dynamiques

Meer informatie over onze ontwerpservice


To The Top

Productie en assemblage

Integrated Design and Manufacture

Reliance produceert en assembleert voor u volledig geteste sub-assemblages en speciale componenten in kleine en middelgrote hoeveelheden. Wij werken als volgt:

 • Middels gebruik van standaard componenten, welke wij aan uw wensen aan kunnen passen
 • In - house productie van kritische componenten
 • Nauwkeurig beheer van een keten van subleveranciers
 • Reiniging, assemblage en testen

Met onze langdurige expertise op het gebied van metrologie garanderen wij de kwaliteit van de componenten. Onze processen worden bestuurd met strikte inachtneming van de productie-normen. We testen zeer uitgebreid inclusief simulatie prestaties binnen onze eigen testfaciliteiten. Dit biedt vele voordelen die er op toezien dat de gevraagde specificities nageleefd worden. De introductie van nieuwe complexe projecten wordt met de grootst mogelijke zorg door ons team van projectengineers uitgevoerd.

Componenten en samenstellingen kunnen voor u direct aan de systeembouwer geleverd worden. Ook hen kunnen wij ondersteunen, zowel technisch als logistiek.

Reliance biedt tevens diensten zoals reparatie, renovatie en kalibratie en onderdelen voor de bouwgroepen tijdens de productie of aan het eind van de levensduur.

Meer informatie over onze productiediensten .


To The Top

Kwaliteitscontrole

Quality control

"De juiste combinatie van metrologie en testen." Dit is de kern van de filosofie van Reliance. Wij voeren verscheidene controles en metingen uit tijdens het productieproces om zo een correcte fabricage en levering naar klantspecificaties te waarborgen. Reliance heeft een zeer uitgebreide test-infrastructuur ontwikkeld om de werking van complete bouwgroepen te testen. Het biedt de mogelijkheid om de apparatuur en testprocessen aan te passen aan de applicaties en prestatiecriteria van de klant.


To The Top

Wat mag u van Reliance verwachten

Reliance Precision heeft een sterke technische achtergrond en hecht groot belang aan het respecteren van de waarden van de klant in termen van vertrouwen, integriteit, kwaliteit en service. Daarom proberen we bij het maken van onderdelen en bouwgroepen te begrijpen hoe deze worden ingezet en in welke context ze worden gebruikt. Hierbij houden we de klantspecifieke doelstellingen nauwlettend in het oog. Wij zijn van mening dat deze aanpak leidt tot producten en diensten van hogere kwaliteit en waarde voor onze klanten. We zijn altijd erg blij met de positieve feedback die wij ontvangen over onze ondersteuning bij het ontwerp van klantspecifieke producten:

" Prijs is belangrijk , maar even zo belangrijk is de kwaliteit en aandacht voor detail ; we konden met een gerust hart de productie van onze subsets aan Reliance uitbesteden . "

Senior Buyer, Selex Galileo Ltd.