Goede tandheugels nodig?

Tandheigels

Heeft u tandheugels nodig voor het aandrijven van uw toepassingen? Bij Reliance Precision Ltd. vindt u precies die tandheugels die u nodig heeft. Standaard hebben we voor u rechte en ronde tandheugels en holle tandheugels. Natuurlijk maken we ook graag uw tandheugels naar tekening. Vraag gerust een aanbieding aan voor uw tandheugels naar tekening, ook voor kleinere aantallen

Kies voor Reliance Precision Ltd.

Reliance Precision Ltd. staat voor nauwkeurigheid en hoge kwaliteit op het gebied van fijnmechanische en mechatronische aandrijvingen. Wij zijn een groot familiebedrijf dat meer dan 90 jaar ervaring heeft met vertanden. Deze kennis wordt gebruikt bij het maken en ontwikkelen van producten. Alleen zo bent u er zeker van dat onze producten zoals tandheugels voldoen aan de strengste eisen. Kiest u voor Reliance Precision Ltd., dan kiest u voor:

  • 90 jaar ervaring
  • Uitstekende service
  • Hoogwaardige kwaliteit

Aanpassingen nodig?

Wij verkopen standaard tandheugels, maar mocht u tandheugels nodig hebben met afwijkende maten of andere aanpassingen, dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Omdat wij alles in eigen beheer produceren, kunnen wij deze service bieden. Bovendien kunnen wij u dan adviseren over de beste oplossing rondom tandheugels.

Bestellen

U kunt direct bestellen, maar mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust even contact op. Vul hiervoor het contactformulier in of mail naar: sales@reliance.co.uk. Wij helpen u graag verder.

Voor vragen of advies: +31 (0)765 040790


Waarom kiezen voor Reliance?

  • Wereldwijde service
  • 90 jaar ervaring
  • Hoogwaardige componenten en samenstellingen

  • Fabrieken met fabricage-, assemblage- en testfaciliteiten

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons