Goede spindelaandrijvingen, ook spelingsvrij

Spindel aandrijving

U bent op zoek naar een nauwkeurige spindelaandrijving? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Reliance vindt u de spindelaandrijving die u nodig heeft. Met ons groot assortiment aan spindelaandrijvingen en de mogelijkheden om die aan te passen aan uw wensen slaagt u bij ons altijd.

Wie zijn wij?

Wij zijn Reliance Precision Ltd, een groot familiebedrijf dat ondertussen over de hele wereld klanten heeft. En dat is niet voor niets, als fabrikant met onze eigen assemblage, meet-, en testfaciliteiten hebben wij gedegen kennis van wat u beweegt. Tel daarbij op onze goede service en u begrijpt dat wij wereldwijd tevreden klanten hebben. Ook u zijn wij graag van dienst met onze jarenlange kennis en ervaring.

Spindelaandrijvingen: op maat gemaakt

Wij hebben een groot standaard assortiment spindelaandrijvingen met diameters tussen 3.2mm en 24mm. Kiest u voor een spelingsvrije moer dan heeft u een aandrijving met een positioneernauwkeurigheid van onder de 1.5 micron. Met al enige eindbewerkingen als standaard optie hoeft u niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden, maar u kunt ook bij ons terecht voor complete spindelaandrijvingen naar tekening. Niet helemaal zeker welke spindel en moer combinatie het beste past in uw applicatie? Neem gerust contact met ons op voor advies. Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

  • 90 jaar ervaring
  • Aanpassing aan uw wensen
  • Uitstekende service

Meer weten over spindelaandrijvingen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een spindelaandrijving bij Reliance? Neem dan contact op. Wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier in of mail naar: sales@reliance.co.uk. Ons kantoor in Etten-Leur biedt u graag nederlandstalige ondersteuning.

Voor vragen of advies: +31 (0)765 040790


Waarom kiezen voor Reliance?

  • Wereldwijde service
  • 90 jaar ervaring
  • Hoogwaardige componenten en samenstellingen

  • Fabrieken met fabricage-, assemblage- en testfaciliteiten

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons