Betrouwbare servo aandrijving

servo aandrijving

Op zoek naar een specifieke servo aandrijving? Reliance kan servo aandrijvingen leveren door gebruik te maken van de Reliance Cool Muscle servo gestuurde closed loop geïntegreerde motor.

Over Reliance Precision Ltd.

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring kunnen wij u prima van dienst op het gebied van aandrijftechniek. We zijn bijna een eeuw een familiebedrijf, maar zijn inmiddels werkzaam over de hele wereld. We staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en onze betrouwbare service.

Reliance Cool Muscle Servo aandrijving

De Reliance CoolMuscle is een servo gestuurde geïntegreerde stappenmotor.
Door zijn h-infinity regel principe met vector control levert deze motor een hoger dan gebruikelijk koppel met minder warmteontwikkeling. Dit koppel kan ook bij hogere snelheden dan gebruikelijk bij een stappenmotor behaald worden. Mede door de combinatie van een mechanisch magnetisch closed loop principe met instelbare parameters op de motor kunnen functies zoals hard-stop, homing, koppel-feedback en snelheidsregelingen gerealiseerd worden.
Omdat de CoolMuscle zich gedraagt als een DC motor produceert hij vrijwel geen geluid en heeft hij ook veel minder last van resonanties en snelheidsfluctuaties.

Meer informatie over servo aandrijvingen?

Wilt weten over onze servo aandrijving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail: sales@reliance.co.uk.

Voor vragen of advies: +31 (0)765 040790


Waarom kiezen voor Reliance?

  • Wereldwijde service
  • 90 jaar ervaring
  • Hoogwaardige componenten en samenstellingen

  • Fabrieken met fabricage-, assemblage- en testfaciliteiten

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons