Hoogwaardige kosteffectieve lineaire geleidingen voor lichte belasting

Lineaire Geleiding

Reliance biedt u lineaire assen welke zijn ontworpen voor applicaties waar lage kosten, lange levensduur en minimale frictie belangrijke factoren zijn. De combinatie van materialen van de lineaire assen zijn zo gekozen dat temperatuurschommelingen minimale invloed hebben op het functioneren van de geleiding. Onze lineaire sledes zijn er in standaard en miniatuur uitvoering en kunnen we binnenshuis voor u op maat maken tegen korte levertijden. De snelheidscapaciteit is meegegroeid met de vraag vanuit de markt. U heeft met deze lineaire geleidingen een kosteffectief product in de hand wat uitstekend voldoet aan de hoogwaardige eisen van uw applicatie

Een schat aan ervaring in lineaire geleidingen

Reliance is al decennia lang een gewaardeerde speler op de markt van fijnmechanica. Onze ervaring ziet u weer in onze producten. Wij zijn geen standaard leverancier maar een fabrikant van hoogwaardige producten met de toegevoegde waarde van standaard producten. Wij zijn u graag van dienst!

Meer weten over lineaire geleidingen?

Wilt u meer weten over de lineaire geleidingen van Reliance Precision Ltd.? Of zit u nog met overige vragen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Wanneer u dit heeft gedaan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Voor vragen of advies: +31 (0)765 040790


Waarom kiezen voor Reliance?

  • Wereldwijde service
  • 90 jaar ervaring
  • Hoogwaardige componenten en samenstellingen

  • Fabrieken met fabricage-, assemblage- en testfaciliteiten

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons