Lineaire actuatoren voor optimaal resultaat

Lineaire Actoren

Voor wie meer rigiditeit en stabiliteit nodig heeft is kan de LRS een goede oplossing zijn. In plaats van gebruik te maken van een aluminium extrusieprofiel worden hier geharde geslepen assen met rolwagens gebruikt. Deze bevinden zich aan beide kanten van de spindel en leiden tot een hogere stijfheid en stabiliteit. In tegenstelling tot de RCMS wordt hier geen gebruik gemaakt van een geïntegreerde servo motor maar een standaard stappen motor waardoor deze lineaire actuator zich perfect leent om gecombineerd te worden met uw bestaande platform.

Het complete pakket voor lineaire actuatoren

Naast het feit dat wij over volledige lineaire actuatoren beschikken, hebben wij ook verscheidene onderdelen in ons assortiment opgenomen. Zo kunt u uw eigen lineaire actuatoren samenstellen.

De beste keuze voor lineaire actuatoren

Wij zijn specialist op het gebied van positioneringstechniek. We ontwikkelen en produceren onze eigen producten op basis van meer dan 90 jaar ervaring. Al die jaren zijn wij blijven innoveren, waardoor onze producten efficient en hoogwaardig zijn. Behalve voor het leveren en aanpassen van standaardproducten, kunt u bij ons ook terecht voor leveren en het aanpassen van producten op maat. Dat is de kracht en service van Reliance Precision Ltd.

Meer weten over lineaire actuatoren?

Wilt u meer weten over onze lineaire actuatoren? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. 

Voor vragen of advies: +31 (0)765 040790


Waarom kiezen voor Reliance?

  • Wereldwijde service
  • 90 jaar ervaring
  • Hoogwaardige componenten en samenstellingen

  • Fabrieken met fabricage-, assemblage- en testfaciliteiten

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons