Lineaire aandrijvingen

Lineaire Aandrijvingen

Reliance Precision Ltd. biedt u naast standaard lineaire aandrijvingen tevens plug&play lineaire aandrijvingen.Denk hierbij aan onze Racktuator, een plug&play systeem met onze holle tandheugel voor bijv pick&place modules of pipetteeraandrijving. Vulslangen en kabels kunnen door de holle heugel geleid worden om uw module nog compacter en veiliger te maken.
Een andere mooie plug&play module is de Reliance Cool Motion Stage (RCMS) een lineaire spindelaandrijving met geintegreerde geleiding die met gratis software volledig afzonderlijk aangestuurd kan worden. Voor aandrijvingen op maat kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling in Engeland of in Nederland.

Reliance Precision Ltd. is de beste keuze in linearie aandrijvingen

Wij zijn een van de weinige fabrikanten van hoogwaardige mechanische en mechatronische componenten die een compleet pakket aan componenten biedt, naar tekening kan maken en testen en standaard componenten aan kan passen aan uw wensen. Ook bij kleine aantallen. Hierdoor vindt u bij ons alles-in-één: een compleet pakket, kennis, flexibiliteit en ondersteuning tijdens de prototype fase maar ook tijdens productie. Met onze geintegreerde intelligente motor met encoder en driver en gratis software pakket zijn ook volledige plug&play systemen standaard verkrijgbaar.

Contact

Wilt u meer weten over onze lineaire aandrijvingen? Of heeft u andere vragen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. 

Voor vragen of advies: +31 (0)765 040790


Waarom kiezen voor Reliance?

  • Wereldwijde service
  • 90 jaar ervaring
  • Hoogwaardige componenten en samenstellingen

  • Fabrieken met fabricage-, assemblage- en testfaciliteiten

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons